Malzemeler
  • 180 gr yer fıstığı ezmesi
  • 85 gr bal
  • 1 yemek kaşığı erimiş Hindistan cevizi yağı
  • 1 çay kaşığı vanilya özü
  • 45 gr öğütülmüş keten tohumu
  • 60 gr vanilya aromalı protein tozu
  • 70 gr bitter çikolata, benmari usulü eritilmiş
Hazırlanışı
  • Orta boy bir kasede yer fıstığı ezmesi, bal, Hindistan cevizi yağı ve vanilyayı pürüzsüz bir kıvam alana kadar karıştırın.

    Öğütülmüş keten tohumu ve protein tozunu ekleyip ilk başta spatulayla karıştırıp sonra elinizle yoğurun.

    Hamuru bir borcama yayın.

    Erimiş çikolatayı hamurun üzerine dökün ve tamamını kaplayacak şekilde yayın.

    Yaklaşık 45 dk buzdolabında beklettikten sonra hamuru 10 dilime kesin.

    Buzdolabında 2 hafta saklayabilirsiniz.

    Afiyet olsun!
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.